TØMRER PÅ AMAGER, I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Har du brug for en dygtig tømrer på Amager der har fokus på kvalitet, pris og hurtig leverance?

Fra ombyg til nybyg

UAB Murelita udfører alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private, virksomheder, boligselskaber og offentlige instanser. Vi klarer store og små projekter, simple som komplicerede.

Gennem tiden har mange forskellige kunder gjort brug af vores ekspertise. Vi sikrer et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Om det er nybyg, ombyg, tilbyg eller renovering kan vi være behjælpelige. Vi har særlig stor ekspertise inden for tag, hvor vi både kan lægge nyt på og reparere eksisterende tag.

Vi klarer totalentreprisen

Vi står også gerne for totalentreprisen, så du kan læne dig tilbage mens vi sørger for kontakten til de øvrige håndværkere.

En af de fordele du opnår ved at vælge samarbejde Murelita er, at vi har forskellige faggrupper ansat, så hvis vores tømrer har brug for assistance til en mureropgave eller andet, så kan vi nemt klare det internt. Herudover har vi dygtige samarbejdspartnere, som tæller alt fra elektrikere til VVS-installatører, så du kan være sikker på en løsning, der både er holdbar, funktionel og æstetisk pæn.

Vi udskifter også gerne dine døre og vinduer

Er dine vinduer nedslidte, og skal de skiftes ud, eller trænger de blot til en kærlig hånd? UAB Murelita kan sørge for en løsning, som matcher vinduerne med bygningens eksisterende stil.

Alle slags vinduer og døre

Vi har i mange år solgt og monteret vinduer, som er specielt hentet til Danmark fra Litauen. Vi kan være behjælpelige med alt fra træ og træ/alu til plast og aluminium. Vinduerne fås naturligvis i alle størrelser og farver afhængigt af dine ønsker og behov. Med en løsning fra UAB Murelita går du aldrig galt i byen. Vi håndterer opgaver for alle typer kunder.

Flere fordele

En udskiftning af vinduerne kan også være en fordel økonomisk set. Nye vinduer giver bedre isolering, hvilket betyder en lavere varmeregning – samtidig med, at du gør noget godt for miljøet.


Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 46 63 69 eller udfyld vores kontaktformular.

Renovering af lejlighed

Er der revner i loftet, væggen eller gulvet, og går du og drømmer om at renovere din lejlighed? Så er der ingen grund til at vente længere.


Hos Murelita tilbyder vi renovering af lejligheder i blandt andet Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Professionel renovering af lejlighed baseret på erfaring

Vi har stor erfaring inden for renovering af lejligheder i København og tilbyder vores ekspertise til kunder på hele Sjælland.


Vi har i årenes løb udført renovering for et væld af kunder og har blandt andet stået for alt lige fra større renoveringer af lejlighedskomplekser til mindre opgaver vedrørende renovering af enkelte lejligheder med mindre skønhedsfejl.

Løser enhver opgave ved renovering af lejligheder

Vi kan altså stå for alt ved renoveringen af en lejlighed, og vi tager os blandt andet af:

Vi har også erfaring med renovering af dødsboer, hvor vi sætter alt i stand samt hele totalrenoveringsopgaver, som kræver en erfaren og særlig ekspertise.
Vi har fokus på kvalitet, hvorfor du trygt kan stole på veludført arbejde i forbindelse med renovering af lejligheden.

Bjælkehytte fra Murelita

Med en bjælkehytte fra Murelita er du garanteret en hytte af stor soliditet og høj kvalitet. Fra vores base i København tilbyder vi opførelse af bjælkehytter til hele Sjælland.

Miljøvenlige bjælkehytter

Som kvalitetsbevidst byggefirma går vi aldrig på kompromis med vores materialebrug. Derfor består vores bjælkehytter af økologiske bjælker af særdeles god kvalitet, som er hentet ind fra udlandet. Og som om dette ikke var nok, så er selve priserne også af fornuftig karakter.
Når vi står for opførelsen af din bjælkehytte, får du altså kvalitetsløsninger, som er både miljørigtige og til favorable priser.

Unik og flot bjælkehytte med mange muligheder

Hos Murelita har du mulighed for at vælge blandt mange forskellige designs, når du skal have bygget en bjælkehytte. Du kan således vælge mellem bjælkehytter, der har et gammeldags eller mere moderne udtryk.


Du kan ligeledes vælge mellem to typer af bjælketykkelser, som du ønsker din bjælkehytte skal bygges af. Tykkelserne er henholdsvis 18 cm og 22 cm.


Uanset hvilken bjælkehytte, du vælger, så kæler vores tømrer for detaljerne, og du er garanteret en flot løsning, som skaber en hyggelig og afslappende atmosfære.

Kontakt os i dag

Har du brug for yderligere oplysninger om hvilken bjælkehytte, der passer til dig og dine ønsker og behov, deler vi gerne ud af vores erfaring og rådgiver dig til den optimale løsning.

Find os her

Du kan finde vores kontor og køkken her.

placeholder-whiteIlbro Alle 4, 2770 Kastrup

phone-call-whiteKundeservice: 28 88 28 82

phone-call-whiteKornelijus Kudulis: 26 46 63 69

paper-plane-whiteinfo@murelita.dk

info-whiteCVR: 38 03 61 65​

houzz-logo-hvid

kontakt os her

Du er altid velkommen til at skrive til os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURELITA ER ET FAGLIGT STOLT MURERMESTERFIRMA DER LØSER OPGAVER INDENFOR MURER-, TØMRER-, MALER-, & GULVARBEJDE.

Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.​