GULVARBEJDE PÅ AMAGER, I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Gulvarbejde – Gulvlægning og reparation

Skal du have lagt nye gulve, eller skal de gamle skiftes ud, anbefaler vi, at du får erfarne fagfolk som UAB Murelita til at håndtere projektet.

Gulve skal håndteres med omhu og med stort kendskab til de forskellige varianter for at sikre, at det færdige resultat matcher formålet.

Gulve til fornuftige priser

Hos UAB Murelita har vi specialiseret os i lægning, reparation og behandling af gulve. Vi henter gulvene hjem til Danmark fra Litauen, hvilket sikrer en rigtig fornuftig pris og kvalitet i topklasse.

Vi klarer alle opgaver. Fra egetræ til ask, fra massive planker til parketgulve. Fra olieret til lakeret, fra farvet til neutralt.

Grundig oprydning

Ønsker du varme i gulvet, klarer vi naturligvis også det. Vi dækker bredt og kan derfor være behjælpelige med alle slags opgaver, der kræver ekspertise inden for tømrer-, murer– og malerfaget.


Vi sørger altid for at rydde grundigt op efter os, så du modtager et gulv, der er klar til brug.

Find os her

Du kan finde vores kontor og køkken her.

placeholder-whiteIlbro Alle 4, 2770 Kastrup

phone-call-whiteKundeservice: 28 88 28 82

phone-call-whiteKornelijus Kudulis: 26 46 63 69

paper-plane-whiteinfo@murelita.dk

info-whiteCVR: 38 03 61 65​

houzz-logo-hvid

kontakt os her

Du er altid velkommen til at skrive til os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURELITA ER ET FAGLIGT STOLT MURERMESTERFIRMA DER LØSER OPGAVER INDENFOR MURER-, TØMRER-, MALER-, & GULVARBEJDE.

Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.​