​DANSK BYGGEFIRMA

I KØBENHAVN MED LITAUISKE RØDDER

Murelita er et litauisk byggefirma med bred erfaring inden for murer-, tømrer-, maler– og gulvarbejde på det danske marked. Vi har siden stiftelsen af byggefirmaet i 2009 udført mange forskellige byggeopgaver for kunder fordelt på hele Sjælland.

ERFARENT BYGGEFI​RMA MED GODE VÆRDIER

Vi prioriterer vores kunder

Byggefirmaet blev i sin tid stiftet af Kornelijus Kudulis, som også i dag er den daglige leder. I dag består byggefirmaet af 7 medarbejdere, der alle har tidligere erfaring fra danske virksomheder. Denne erfaring er din garanti for hele løsninger af høj kvalitet.

Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for vores kunders behov og råderum. Som professionelt byggefirma prioriterer vi vores kunders ønske højst i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Det sikre valg

Vi er et byggefirma, som du trygt kan overlade dine byggeopgaver til. Vi er også medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for korrekt og veludført arbejde. Vi er et byggefirma, som kan varetage langt de fleste opgaver. Og hvis der skulle være en opgave vi ikke kan løse, gør vi brug af nogle faste samarbejdspartnere, som blandt andet kan løse el- og VVS-opgaver.

Vi tilbyder

Murelita leverer totalenterprise og udfører alt inden for murer-, tømrer-, maler– og gulvarbejde. Derudover har vi allieret os med udvalgte leverandører og samarbejdspartnere som garanterer en effektiv løsning af de særlige opgaver, vi ikke selv har kompetencerne indenfor.​

Vi løser alle opgaver, store som små. Vi har især erfaring med:

  • Badeværelse
  • Sauna
  • Tilbygning
  • Udskiftning af tag
  • Terrasse og plankegulv
  • Facaderenovering

Vi udfører et professionelt håndværk i høj kvalitet, og sikrer os altid at interne aftaler samt aftalte tidsfrister bliver overholdt. Med Murelita er du sikker på at få en god og konkurrencedygtige pris.

Husk at indberette dit håndværkerfradrag, når du får udført service- og håndværksydelser i hjemmet.

Kontakt os i dag

Ingen arbejdsopgaver er ens, hvorfor vores priser ikke er faste. Kontakt byggefirmaet Murelita for mere information om vores arbejdsområder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med nøjagtigt din opgave. Vi står klar til en snak på tlf. 26 46 63 69 , men du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular.

Find os her

Du kan finde vores kontor og køkken her.

placeholder-whiteIlbro Alle 4, 2770 Kastrup

phone-call-whiteKundeservice: 28 88 28 82

phone-call-whiteKornelijus Kudulis: 26 46 63 69

paper-plane-whiteinfo@murelita.dk

info-whiteCVR: 38 03 61 65​

houzz-logo-hvid

kontakt os her

Du er altid velkommen til at skrive til os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURELITA ER ET FAGLIGT STOLT MURERMESTERFIRMA DER LØSER OPGAVER INDENFOR MURER-, TØMRER-, MALER-, & GULVARBEJDE.

Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.​