TOTALENTREPRISE PÅ AMAGER OG I KØBENHAVN

Murelita udfører totalentrepriser for både private, erhverv og kunder inden for det offentlige. Vi har i årenes løb udført mange forskellige opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland, som omfatter totalentreprise af både huse og lejligheder.

Byggeprojekt med fordele

Totalentreprise har mange fordele, og den største af dem alle er, at du kan overlade alle processer til os som totalentreprenør.

Når vi står for totalentreprisen skal du altså udelukkende kommunikere og tage beslutninger i fællesskab med os. Vi sørger således for alt lige fra murer-, tømrer– og malerarbejde. Derudover vægter vi kvalitet og service højt, hvorfor du trygt kan stole på at få løsninger, som er lavet af de bedste materialer på markedet. Vores mange års erfaring med totalentreprise samt nyeste viden inden for branchen er din garanti for totalentreprise af høj standard – hver gang.

Skab drømmehjemmet med totalentreprise

Lad Murelita stå for totalentreprisen og få opfyldt dine drømme om det perfekte hjem. Vi kan blandt andet stå for opførelsen af:

  • Terrasser
  • Udestuer
  • Carporte
  • Sauna
  • Samt meget mere.

Ingen opgave er for stor eller lille, og vi udfører således totalentreprise af enhver art.

Kontakt os

Søger du et erfarent og dygtigt byggefirma til at tage hånd om dit byggeprojekt, så står Murelita klar med et godt og uforpligtende tilbud på totalentreprise. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 26 46 63 69 eller udfylde vores kontaktformular her på siden og finde ud af, om totalentreprise er det rigtige for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Find os her

Du kan finde vores kontor og køkken her.

placeholder-whiteIlbro Alle 4, 2770 Kastrup

phone-call-whiteKundeservice: 28 88 28 82

phone-call-whiteKornelijus Kudulis: 26 46 63 69

paper-plane-whiteinfo@murelita.dk

info-whiteCVR: 38 03 61 65​

houzz-logo-hvid

kontakt os her

Du er altid velkommen til at skrive til os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURELITA ER ET FAGLIGT STOLT MURERMESTERFIRMA DER LØSER OPGAVER INDENFOR MURER-, TØMRER-, MALER-, & GULVARBEJDE.

Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.Vi lægger vægt på faglig integritet, troværdighed og kvalitet, og vi sætter en ære i at finde den bedste løsning inden for kundens behov og råderum. Som professionelt byggefirma sætter vi altså dig som første prioritet i vores arbejde, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.​