Murer på Amager, i København og Nordsjælland

Søger du ordentlig håndværk til den rigtige pris?

En holdbar murerløsning

Når soklen eller betongulvet skal støbes, tagstenene udskiftes eller badeværelset modernes, er UAB Murelita din professionelle samarbejdspartner. Med vores mange års erfaring i branchen kan vi garantere, at vi udfører vores arbejde inden for den danske kvalitet og litauiske priser.

Lad erfarne fagfolk om opgaven, så du sikrer dig, at arbejdet udføres korrekt, og at du får en løsning, som holder i mange år frem. Vores dygtige murere håndterer alle opgaver og er altid klar med gode råd og vejledning. UAB Murelita står også gerne for totalentreprisen, hvor vi sørger for, at alt forløber, som det skal gennem hele processen.

Det gælder lige fra at få alle relevante faggrupper med på projektet til, at sidste hånd er lagt på opgaven.

Facaderenovering af ejendomme

Murelita har erfaringen, værktøjerne og den rette viden til at tage sig af enhver facaderenovering.

Fra vores base på Amager kører vi ud og løser opgaven for kunder bosat rundt omkring på Sjælland. Vi har således udført facaderenovering for mange forskellige kundegrupper – både private, erhverv og det offentlige.

Vi udfører facaderenovering af enhver art

Når du ønsker facaderenovering, er der flere ting at tage stilling til. Der findes mange muligheder i forhold til facaderenovering alt efter, hvor medtaget facaden er.

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud på en facaderenovering. Facaderenoveringens omfang afhænger således af, hvor slidt facaden er, samt hvilken type af renovering, der skal udføres.

Muligheder ved facaderenovering

Med en facaderenovering tilbyder vi blandt andet:

  • Fugearbejde
  • Filt og filsning af facader
  • Facadepudsning
  • Og vandskuring

 
Selve vandskuring er en ældre metode til facaderenovering, men den anvendes dog stadig, da den giver flotte resultater. Facadepudsning er derimod en nyere måde at facaderenovere på, og den har i de seneste år været et populært valg, når facaden skulle renoveres.

Murermester, der er til at stole på

Kvalitet, tillid og grundighed er nøgleord hos UAB Murelita.

Vi er en håndværkervirksomhed, du kan stole på, og vi leverer altid til aftalt tid. Det, tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte anbefaler os til andre.

Få et uforpligtende tilbud

Har ovenstående fanget din interesse, og kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon
26 46 63 69 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

 
 

murer amager