Køb sauna af høj kvalitet i København

Murelita leverer og bygger saunaer til hele Sjælland

Køb en individuel og smart sauna

En sauna er ikke blot en sauna. Den kan have forskellig indretning og udtryk alt efter glasparti til døre, vinduer samt niveauer til siddepladser.

Da vi altid laver saunaen fra bunden, har du rig mulighed for at komme med specifikke ønsker til din sauna. Dette gør, at vi kan levere en sauna, hvis indretning og funktionalitet tilpasses dig og dine behov.

Vores erfaring og primære fokus på kvalitet er din garanti for
en sauna i særklasse

Vi har bygget saunaer siden 2009 på hele Sjælland og København, og har dermed opnået en erfaring, de færreste kan prale med. Ønsker du at købe en sauna hos Murelita, vil vi sende en tømrer hjem til dig for at vurdere omfanget, hvorefter vi sender et skriftligt, uforpligtende tilbud. Der er mange fordele forbundet ved at købe jeres sauna hos Murelita – det kan f.eks. være nødvendigt, også at få muret noget af saunaen for at sikre en perfekt tilpasning, og i den forbindelse anvender vi egne murere, der også har erfaring med saunabyggeri.

Optimalt udbytte med en sauna fra Murelita

Med en sauna fra os kan du trygt stole på et produkt af høj kvalitet. Vi anvender linyl-træ uden knaster importeret fra udlandet, som udelukkende er fremstillet af økologiske materialer – der er hverken anvendt lak eller kemikalier.

Dette udgør det bedste udgangspunkt for etableringen af en sauna, da linyl-træ også har den fordel at være meget blødt samt langsomt opvarmende. Det vil opsummerende sige, at saunaen er både behagelig og effektiv samt besidder en lang levetid.

Kontakt Murelita

Køb den sauna du drømmer om og kontakt os for mere information samt et uforpligtende tilbud. Det kan du enten gøre på telefon 26 46 63 69 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi fortæller også gerne mere om vores gode kvalitetssaunaer og dine muligheder med disse.

 

Køb sauna københavn, nordsjælland og amager