Malerarbejde på Amager, i København og Nordsjælland

Uanset hvor vi udfører vores malerarbejde, har vi fokus på sammenhæng mellem god pris og høj kvalitet

Er der behov for et frisk pust?

Skal stuen have ny farve, eller trænger facaden til at blive frisket op? Er du til mønstre, eller ønsker du en mere stilren finish?

Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når du vælger UAB Murelita til at udføre dit malerarbejde. Vi håndterer alle former for malerarbejde både indvendigt og udvendigt.

De bedste produkter

Vi sørger altid for at holde os opdateret, så vi løbende kan tilbyde de nyeste teknikker inden for vores fag, og så vi til enhver tid er i besiddelse af den seneste viden.

Hos UAB Murelita arbejder vi kun med de bedste produkter fra nogle af branchens førende leverandører, herunder Flügger.

Når kvalitetshåndværk og kvalitetsprodukter går hånd i hånd, er du garanteret et solidt og æstetisk pænt resultat – hver gang.

Skal lejligheden klargøres til nye lejere?

Vi har stor erfaring med renovering, herunder malerarbejde, når boligselskaber skal have gjort en lejlighed i stand til nye lejere, og vi har hjulpet mange lejere i forbindelse med deres fraflytning, når de skal sikre at lejligheden bliver overdraget i pæn stand til de nye beboere. En af årsagerne til Murelita ofte bliver benyttet af boligselskaber, skyldes at vi har forskellige typer af håndværkere ansat. Boligselskabet kan derfor nøjes med at entrere med ét firma, der kan klare alle renoverings- og maleropgaver.

Kontakt os

Har du idéer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem. Mangler du inspiration, står vi gerne til rådighed med vejledning. I kraft af vores mangeårige erfaring er vi vant til at tænke kreativt og se mulighederne i et rum.

Kontakt os på mobil 26 46 63 69 så vi kan tage en snak om, hvor du har brug for hjælp til malerarbejde – vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på malerarbejde på hele Amager eller København. Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

malerarbejde amager